Книга за гости


От: Дарина Малчева 27.07.2014
Държава/Град: Стара Загора
 
Коментар: Уникална къща! Без забележки! Всичко е изпипано до последния детайл. Страхотно място за почивка с голяма компания и деца!
 
От: Живко Николов 06.01.2014
Държава/Град: Русе
 
Коментар: Всичко в къщата наистина е уникално! През август 2013 г. бяхме гости заедно с голяма компания родители и деца. Всички останаха безкрайно очаровани, както от обстановката, така и от вниманието от страна на домакините. Чудесно е когато има такива страхотни места за почивка!
 
От: Нели Тодорова 10.08.2013
Държава/Град: гр. Лом
 
Коментар: На 2-4.08.2013г. имах удоволствието да отседна с група приятели във вилата. Останах очарована от това, което видях. Къщата е направена с много желание, усет и вкус. Това личи във всяка една стая, сътворена със собствен стил и атмосфера. Всеки предмет е подбран с мисъл за място и завършеност. Обстановката е уникална и неповторима. Вилата е едно "бижу" за хората обичащи и оценяващи красотата и спокойствието около себе си. Искрено пожелавам повече да се насладят на всичко това... Благодаря на екипа, грижещ се за гостите и поддържащ реда и чистотата. До нови срещи!
 
От: Росен 17.09.2012
Държава/Град: Перник
 
Коментар: Мария,вилата е уникална и възхитителна,както и ти самата! Желая ти успех от сърце!!!
 
От: Зоя Бялкова 09.10.2011
Държава/Град: Велико Търново
 
Коментар: Имах възможността да видя вилата на живо и мога да кажа, че е нещо УНИКАЛНО! Направена е с много вкус и внимание към всеки детайл! Успех,Емо! :)
 
От: Daniela 14.09.2011
Държава/Град: Veliko Tyrnovo
 
Коментар: Тя,цялата вила спокойно може да се нарече произведение на изкуството.Само от снимките създава усещане за релакс.Поздравления за което!Няма нещо ,което да ме подразни.Впечатлена съм .Успех !!!
 

1 | 2 | 3